8621 Zamárdi Rétföldi utca 51.
Közvetlen foglalás: +36 30 857 7232

A Szabó Vendégház foglalási és lemondási feltételei


A foglalás és ajánlatkérés formája

Jelen foglalási, módosítási és lemondási feltételek kizárólag egyéni foglalásokra vonatkoznak.

A Szabó Vendégház szálláshelyfoglalást kizárólag az online foglalási rendszeren keresztül fogad el.

A vendégek kapcsolatfelvételének megkönnyítése érdekében a Szabó Vendégház foglalási rendszert üzemeltet, amely megtalálható honlapunk ( https://www.szabovendeghaz-zamardi.hu ) a 'Foglalás' menü alatt.
Kérjük, a foglalni szándékozó vendégeket, hogy a foglalási rendszerben kért minden adatot pontosan és értelemszerűen kitölteni szíveskedjenek, különös tekintettel az elérhetőségek (telefonszám, e-mail cím és számlázási cím) helyes megadására.

A foglalásban megadott adatok helyessége a vendég felelőssége. Amennyiben a vendég a foglalásban megadott telefonszámon, illetve e-mail címen nem elérhető, vagy az elérhetőség helytelennek bizonyul és így nincs lehetőség a foglalás megerősítésére, a Szabó Vendégház fenntartja a foglalás törlésének jogát, mellyel az elszállásolásra vonatkozó igény is megszűnik.
Kérjük vendégeinket, hogy a szálláshellyel kapcsolatos bármilyen kérésüket a „Megjegyzés” rovatba írják be. 

A vendég a szállásfoglalásával elismeri, hogy a foglalási és lemondási feltételeket megismerte, és azokat elfogadja!

Ajánlatkérés esetén a Szabó Vendégház az összeállított ajánlatot írásban küldi el a vendég részére, mely nem minősül visszaigazolásnak. Az ajánlat elfogadásának írásban történő megerősítése esetén, a foglalás visszaigazolásának elküldés után válik véglegessé.

Minimum foglalható éjszakák száma
Az aktuális csomagajánlataink a megjelölt minimum foglalható éjszakák számánál kevesebb éjszakára nem foglalhatóak. Kérjük, minden esetben vegyék figyelembe a megjelölt minimum éjszakák számát.

Értéktárgyak, készpénz kezelése:
Felhívjuk kedves Vendégeink figyelmét, hogy semmilyen felelősséget nem vállalunk az apartmanban eltűnt értéktárgyakért, készpénzért. Ajánljuk kedves Vendégeinknek, hogy értéktárgyaikat megbízható helyen tárolják.

Foglaló fizetés: 
Jelen foglaló fizetési feltételek kizárólag egyéni foglalásokra vonatkoznak.
A Szabó Vendégház minden egyéni vendég foglalása esetén 30% foglalót kér.
A előleg fizetésének határidejét a visszaigazolás tartalmazza az alábbiak szerint:

- az 30% foglaló a foglalástól számított 5 naptári napon belül fizetendő a Szabó Vendégház - Szabóné Marton Julianna részére.

Figyelem!!! Amennyiben 4 naptári napon belül van a foglalás dátuma az érkezés dátumához képest, akkor a előleg a foglalás napján átutalással fizetendő a Szabó Vendégház - Szabóné Marton Julianna részére. Ezt követően időpont módosításra nincs lehetősége, valamint a vendég által befizetett előleg a  tulajdonába kerül, a befizetett előlegért lemondás esetén nem nyújt szolgáltatást.


A foglalót banki átutalással az alábbi bankszámla számra kell befizetni:

Szabóné Marton Julianna
8621 Zamárdi Rétföldi u. 51

K&H
Bankszámla szám: 10403923-83525751-55551018

BIC (SWIFT) kód: OKHBHUHB

A foglalás teljesítéséről visszaigazolást küldünk a megadott e-mail címre.
A foglalás kizárólag a kért előleg határidőig történő beérkezése esetén válik érvényessé/véglegessé!
A közlemény rovatban kérjük, tüntesse fel a foglaló személy nevét a foglalási számot.
A foglalón túl fennmaradó összeg a helyszínen érkezéskor fizetendő!

A Vendég céges számla igényét foglaláskor előre jelezni szíveskedjen. A számla kiállítását követően nem áll módunkban a számlázási adatokon módosítani.

Lemondási-módosítási feltételek

Jelen módosítási és lemondási feltételek kizárólag egyéni foglalásokra vonatkoznak.

Amennyiben az egyéni Vendég legkésőbb érkezés előtt 30 nappal írásban jelzi, hogy lemondja foglalását, a befizetett előleg teljes összege a lemondást követő 6 hónapon belül, helyek függvényében felhasználható legalább ugyanolyan értékű foglalásnál vagy visszautalásra kerül.

Visszautalás esetén, az előleg összegének bruttó 10%-a előleg kezelési költségként felszámításra kerül, ezen költséggel csökkentett összeget utaljuk vissza a Vendégnek.

Amennyiben a vendég az érkezés előtt 30 napon belül nem jelzi írásban, hogy lemondja foglalását, akkor a  a befizetett előleget lelakottnak tekinti. A vendég által befizetett előleg a  tulajdonába kerül, a befizetett előlegért cserébe nem nyújt szolgáltatást.

Közvetítők által értékesített foglalásokra vonatkozó feltételek

Más értékesítési csatornákon található és a  saját honlapján (
https://www.szabovendeghaz-zamardi.hu ) található adatok különbözősége esetén minden esetben a  saját honlapján található információk irányadóak. Ezek különbözőségéért, az ebből eredő esetleges károkért semmilyen felelősséget nem vállal.

Felek az elszállásolási szerződésből eredő vitáikat minden esetben megkísérlik békés úton rendezni. Amennyiben a békés rendezés nem vezetne eredményre, úgy felek a viták eldöntését jogi útra terelik. Felek a jelen szerződésből eredő vitáik eldöntésére, hatáskörtől függően, a Somogy megyei Törvényszék kizárólagos illetéke.

Miért válasszon bennünket?

Felíratkozás hírlevélre

SZERETNÉNK MEGOSZTANI ÚJ AJÁNLATAINKAT