8621 Zamárdi Rétföldi utca 51.
Közvetlen foglalás: +36 30 857 7232
  • Kezdőlap
  • Foglalás
  • Szolgáltatásaink
  • Lélekmasszázs
Lélekmasszázs

Lélekmasszázs a Szabó "Wellness" Vendégházban - kb. 45 perc csak magadért.....

Egy manuál terápia, amely tágabb értelemben a masszázsformákhoz tartozik.

Valójában egy lazítási technika, semmit sem kell tennünk, egyszerűen csak hagyni kell, hogy történjék, aminek történnie kell.

A „Lélek Masszázs” egy alternatív módszer, mely a test, a lélek és a szellem harmóniáját hivatott visszaállítani, az egész lényünkre hat, a TESTRE, a SZELLEMRE és a LÉLEKRE. A teljes ”egységet” stimulálja, hogy újra egyensúlyba, harmóniába kerüljünk önmagunkkal.

Minden sejtünk tárolja az összes információt, ami szervezetünk működéséhez szükséges, illetve azokat az információkat melyek életünk során értek minket.

A pulzáló, és ringató lágy mozgások hatására aktiválódik a sejtemlékezet, és ennek következtében a sejtek visszatérnek helyes, rendeltetésszerű működésükhöz.

A sejtemlékezet aktiválódása következtében arra is visszaemlékezünk, hogy milyen érzés volt, amikor kicsi babák, vagy magzati állapotban voltunk, amikor a nyugalom, a biztonság és a szeretet vett körül minket. A ringató mozgás hatására a kezelt személy már néhány perc után kellemes ellazulást érez, él át. Ennek az ellazulásnak a hatására az energiarendszerben elkezdenek oldódni az áramlást akadályozó blokkok, a fokozódó energiaáramlás következtében a szervek működési készsége javul, az immunrendszer, az öngyógyító képességünk felerősödik. Amint az ellazulás tovább fokozódik, a kezelt személyek túlnyomó többsége módosult tudatállapotba kerül. Ebben az állapotban a tudatunk záródik, a tudattalanunk nyílik, ekkor lehetőség van az ott elnyomott blokkok felszínre hozására.

Az ellentétek és kétségek kezdenek feloldódni, megtaláljuk az utat belső bölcsességünkhöz. Összhangba kerülünk a felsőbb Énünkkel- vagy másképpen nevezve az Isteni Énünkkel - a kezelés hatására képesek leszünk döntéseket hozni, változtatni életünkön.

Fejlődésünkben továbblépünk, képességeinket fokozottabban használjuk.

A lélekmasszázs hatására, ismét visszatérünk rendeltetésünk eredetéhez, test, lélek, szellem harmóniába kerül. Ekkor tudjuk a megszokott, rossz viselkedésmintáinkat elengedni.

Így az élet kiegyensúlyozottá, boldogabbá és teljesebbé válik.

Miért válasszon bennünket?

Felíratkozás hírlevélre

SZERETNÉNK MEGOSZTANI ÚJ AJÁNLATAINKAT